Jelentkezés

2. Tagi nyilatkozat kitöltése
  3. Fotó küldése a tagsági kártyához
  4. Éves tagsági díj megfizetése

Az új belépők tagi nyilatkozatot töltenek ki, amely honlapunkról letölthető, s ezt kitöltve, aláírva, postán kell eljuttatni a Magyar Lemezlovas Egyesület címére: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.

Az új belépőktől elektronikus formában (.jpg, .bmp, stb. formátumban) fényképet kérünk az info@djszovetseg.hu címre elküldeni, amely fotó az elkészülő tagsági kártyára kerül.
A tagdíj, a nyilatkozat és a fénykép megérkezése után a jelentkező automatikusan a DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület pártoló tagjává válik. Az Egyesület minden szolgáltatása, kedvezménye, lehetősége jár számára, részt vehet a közgyűléseken.

Tagdíjak

A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület érvényes tagdíjai:

• Éves alaptagdíj: 24.000 Ft (áfa-mentes)
  • Csökkentett tagdíj (A MAHASZ felé az átalánydíjból nem jogosít kedvezményre, tehát az írott lemezeket darabonként jogosító tagok számára választható, és nem tartalmaz hozzáférést a zeneletöltő oldalhoz): 12.000 Ft (áfa-mentes)
  • Új tagok számára a belépési díj: 6.000 Ft (áfa-mentes). A belépési díj az éves tagdíjon FELÜL fizetendő. Kizárólag a belépés évében kell fizetni, a későbbiekben már nem!
  • A tagdíj mindig naptári évre vonatkozik.
A tagdíjat a Magyar Lemezlovas Egyesület
11786001-20160515
számú OTP-bankszámlájára lehet befizetni, bárhol az ország területén.

Tagdíjkedvezmények:

A Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai számára lehetőség van egy online kérdőív kitöltésével a MAHASZ és a kiadók felé adatokat szolgáltatni, hetente játszási listákat, illetve a zenékről visszajelzéseket küldeni. A kérdőív 3 részből áll. Éves átalányjogdíjat fizető tagjaink számára mindegyik rész kitöltéséért 100-100 forint kedvezmény jár, a teljes kitöltéséért tehát minden héten 300 Ft. (Így aki minden héten kitölti a teljes kérdőívet, számára a következő évben a tagdíj 15.000 forinttal kevesebb, tehát összesen 9.000 forint!)

Az online kérdőív kitöltése utáni kedvezmény a nem éves jogdíjat fizető, tehát a CD-ket darabonként jogosító tagjaink számára is jár! Számukra mindegyik rész kitöltéséért 50-50 forint kedvezmény jár, a teljes kitöltéséért tehát minden héten 150 Ft. (Így aki minden héten kitölti a teljes kérdőívet, számára a következő évben a tagdíj 7.500 forinttal kevesebb!, tehát összesen 4.500 forint!)

Ha egy új belépővel szemben az Egyesület legalább 3 tagja konkrét, érdemi kifogással él, s a kifogásnak az Elnökség helyt ad, annak tagsága függőben marad, s csak a következő közgyűlésen történő személyes bemutatkozással, 3 ajánló felszólalásával (a rendes tagok közül) válhat az Egyesület tagjává.

Amennyiben az új taggal szemben nem érkezett kifogás, valamint rendelkezik érvényes működési engedéllyel, úgy a Magyar Lemezlovas Egyesület "rendes tagjává" válik. Amennyiben nem rendelkezik működési engedéllyel, továbbra is pártoló tag marad, de természetesen az egyesület minden szolgáltatása, kedvezménye, lehetősége továbbra is jár számára, részt vehet a közgyűléseken. Amennyiben "rendes taggá" válik, ugyanolyan jogosultságokkal rendelkezik, mint a pártoló tagok, valamint a részvételi jog mellett szavazati joggal is rendelkezik a közgyűléseken.

Bővebb információt az info@djszovetseg.hu címen vagy a +36 70 502 7442 telefonszámon, Nagy Andrásnál kaphatsz.

A tagi nyilatkozat letöltése >>