DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület

Jelentkezés

A belépés feltételei

  1. Az egyesület alapszabályának elfogadása
  2. Tagi nyilatkozat kitöltése
  3. Fotó küldése a tagsági kártyához
  4. Éves tagsági díj megfizetése

Az új belépők tagi nyilatkozatot töltenek ki, amely honlapunkról letölthető, s ezt kitöltve, aláírva, postán kell eljuttatni a Magyar DJ és Producer Egyesület címére: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.

Az új belépőktől elektronikus formában (.jpg, .bmp, stb. formátumban) fényképet kérünk az info@djszovetseg.hu címre elküldeni, amely fotó az elkészülő tagsági kártyára kerül.
A tagdíj, a nyilatkozat és a fénykép megérkezése után a jelentkező automatikusan a DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület pártoló tagjává válik. Az Egyesület minden szolgáltatása, kedvezménye, lehetősége jár számára, részt vehet a közgyűléseken.

Tagdíjak

A Magyar DJ és Producer Egyesület (DJ Szövetség) éves tagdíjai 2023-ban a következőképpen alakulnak:

Alap (regisztrációs) tagdíj: 1000 Ft (egységesen, minden tagunk számára). Év elején fizetendő.

Egyszeri belépési díj: 5000 Ft (Az Egyesületbe történő belépés évében kell fizetni, a továbbiakban csak akkor, ha a tagság valamelyik évben szünetel – de 1 alkalommal szünetelt tagság után is vissza lehet térni a belépési díj megfizetése nélkül.) Belépéskor fizetendő.

Tagdíj további része:

- példányonkénti vagy alkalmi jogosítók számára: 5000 Ft
- éves jogosítók számára: Az év közben leadott játszási listák számának, illetve a folyamatos tagsági viszony kezdő évének függvényében, a MAHASZ-tól visszajáró kedvezményből (46000 Ft) kerül levonásra, a MAHASZ és a DJ Szövetség közötti megállapodás keretében elszámolva. (Azaz, nem kell év elején kifizetni.)


A tagdíjat / belépési díjat az alábbi számlaszámra tudod befizetni bárhol az ország területén:

Magyar DJ és Producer Egyesület (OTP)

11786001-20160515Bővebb információt az info@djszovetseg.hu címen vagy a +36 70 502 7442 telefonszámon, Nagy Andrásnál kaphatsz.

A tagi nyilatkozat letöltése >>

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442