DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület

DJ Tudásbázis

Ilyen a világon sehol nincs…
A spanyol/holland/német/stb. DJ haverom is megmondta…
A kŁ÷ł$ß!%-át a DJ Szövetségnek, a MAHASZ-nak, mindenkinek…

Ha a fenti mondatokat vagy azokhoz hasonlót rendszeresen hallasz vagy olvasol néhány nagytudású megmondóembertől, de szeretnéd inkább a valós információkat tudni, jó helyre érkeztél.

Ha te magad is valamelyik ilyen megmondóember vagy, úgyis mindent jobban tudsz és jó hangosan tudsz anyázni a Facebookon, akkor nagyjából fölösleges tovább olvasnod, hiszen úgysem fognak érdekelni a tények.

Reméljük, az első csoportba tartozol… ;)

A DJ Tudásbázis célja, hogy minden szükséges információt megadjon a DJ-knek és producereknek a szakmát érintő előírásokról, szabályokról, hogy pontos tájékoztatást nyújtson a kötelezettségekről és a lehetőségekről egyaránt. Támpontokat ad a sikeresebb működéshez, segít abban, hogy mind a DJ-, mind pedig a produceri munkával sikerüljön minél jobb lehetőségekhez és tisztességes jövedelemhez jutni, akár Neked is.

Ha a frankót szeretnéd tudni, és nem az a lényeg, hogy tetszik vagy nem, amit hallasz, hanem hogy mi a valóság, akkor nagyon hasznos lehet Számodra is ez az oldal. Minden olyan kérdésre igyekszünk válaszolni, amely a szakmai fejlődésedet, sikereidet, vagy pusztán csak a jobb informáltságodat segítheti.

A különböző témákat igyekeztünk egyértelműen szétbontani, a könnyebb eligazodás kedvéért, és ezeket külön menüpontok alatt találod. A tájékoztató anyagok mellett a gyakran felmerülő kérdésekre is választ kaphatsz. És ha az oldal tanulmányozása után még mindig maradt kérdésed, bátran írj ide: kerdes@djtudasbazis.hu.

Amennyiben az Általad feltett kérdés olyan közérdekű információra vonatkozik, ami a DJ-k és producerek széles köre számára is érdekes lehet, de még nem szerepel az oldalon, akkor ezt a kérdést és a rá érvényes választ is kitesszük. A tudásbázis tehát folyamatosan bővül!

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442