DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2021. December 17.

A DJ Szövetség 2006 óta minden évben megrendezi a díjátadó ünnepségét, amelynek keretében a szervezet tagjai több kategóriában is megszavazzák az előző év legjobb teljesítményeit.

Idén különleges díjátadót tartunk!

A két éve tartó járványhelyzet miatt mindenki sokkal kevesebbet lépett fel, nem voltak nagy fesztiválok, a klubok többször is bezárni kényszerültek, sajnos vannak köztük, amelyek végleg. Mindezek miatt a tavalyi évhez képest nemigen volt lehetősége senkinek sem a kiemelkedésre, befutásra, a fellépéseken keresztüli márkaépítésre. Ebből kifolyólag idén nagyon nehéz lenne éves teljesítményeket díjazni.

Ezért két új, csak idén átadandó díjat hoztunk létre (a szokásos, minden évben átadásra kerülő Életműdíj mellett).

Az egyik az "Innovátor Díj", amit az a DJ kap, aki az elmúlt évtizedek legnagyobb újítója, ízlés- és trendformálója volt, a bevett szokásokat, sémákat felrúgó lázadó, egy igazi "klubikon".

A másik díj, amelyet a DJ Szövetség tagjai szavaznak meg, az "Inspirátor Díj", amit az a DJ kap, aki az elmúlt évtizedekben a legnagyobb személyes hatással volt a szakmára, aki miatt a legtöbben elkezdtek diszkózni, vagy mentek egyre előrébb a pályán, hogy egyszer majd utolérjék őt... ami persze eddig még senkinek sem sikerült.

A díjak átadására 2021. december 19-én, vasárnap este 7 órakor kerül sor.

Az eseményt élőben meg tudjátok nézni a DJ Szövetség Facebook-oldalán!


LIVE STREAM VASÁRNAP ESTE!

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442