DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2024. March 18.
Hová lettek a sztár DJ-k? Véget ért egy korszak itthon és külföldön is?

A címben feltett kérdésre Hamvai P.G., Bárány Attila, Karl Gábor (szervező) és egy különleges vendég, Hevesi Krisztina (pszichológus) társaságában kereste a választ Jeszenszky Zsolt a 2023-as Hungarian DJ Meeting egyik beszélgetésén.

Hallgasd/nézd vissza a kerekasztal-beszélgetést:

2024. March 14.
Franky Miller (C-Block) - Miért nem tud nemzetközi popsztár születni Magyarországon?

A 2023-as Hungarian DJ Meeting egyik meghívott vendége a már tíz éve Budapesten élő és alkotó producer, Franky Miller volt, akivel a DJ Szövetség elnöke, Jeszenszky Zsolt beszélgetett arról, hogy miért is nem tud nemzetközi popsztár születni Magyarországon. Franky nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a 90-es évekbeli hiphop csapat, a C-Block "So Strung Out" című dala.

2024. March 11.
Van-e kiút a retróból? - Meg tud-e újulni az elektronikus tánczene világa?

Vajon meddig tart még a retróőrület az elektronikus tánczenében? A 2023-as Hungarian DJ Meeting konferenciáján ez a téma is terítékre került. Náksi Attila Mára Krisztiánnal (I Love Retro), Nagy Andrással (BanDJ) és Horváth Zoltánnal (DJ Hory) vitatta meg a kérdést.

Nézd vissza a beszélgetést: 

2024. March 10.
Csajok a pult mögött - áttörtek a női DJ-k

A Hungarian DJ Meeting 2023 második panelbeszélgetésében a női DJ-ké volt a főszerep: Nyujtó Sándor, vagyis DJ Newl Kovács Kittivel (Kitty Kay), Klausz Melindával (Selector Emka), Ács Júliával (Julia Carpenter), Metzker Viktóriával és Illés Viktóriával (DJ Yamina) beszélgetett a szakma női oldalának nehézségeiről és szépségeiről.

Nézd meg a kerekasztal-beszélgetést itt:

2024. March 09.

Egyébként is tervezünk egy beszélgetéssorozatot indítani Az év DJ-je díj életműdíjasaival, ebből adott kóstolót a 2023-as Hungarian DJ Meeting egyik panelje: Spiegelhalter László, vagyis Spigiboy (a DJ Szövetség egyik általános alelnöke) Cserhalmi Györggyel, Suri Imrével és Ötvös Lászlóval, az elismerés 2013-as, 2017-es és 2020-as díjazottjaival ült egy asztalhoz.

Oldalak

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442